Matkamittari
Olet lukemassa
Teneriffa | Roca Nivaria Gran Hotel
3

Viiden tähden hotelli Teneriffalla, Playa Paraisossa. Eittämättä paras hotelli missä olemme perheemme kanssa vierailleet.

Saavuttuamme matkalaukut toimitettiin huoneeseemme ja saimme levähtää hetken baarissa missä nautimme valitsemamme virvokkeet talon piikkiin.

Tässä hotellissa kaikki oli kohdallaan ja loma tuntui todellakin lomalta.

Katsoit mihin suuntaan tahansa, näkymät olivat todella kauniit ja harmoniset.

Jokainen yksityiskohta oli selkeästi mietitty tarkkaan. Piha-alueilla oli upeita kivikoristuksia ja pieniä puroja, yhdessä lammessa uiskenteli kilpikonnia. Intinity-altaat olivat upeat ja koko hotellialueelle oli istutettu näyttäviä kasveja.

Uima-altaita oli kaksi, joiden lisäksi isohko poreallas. Allasbaarista kuului hiljainen, rauhoittava musiikki ja altaan äärellä olikin todella rentouttavaa köllötellä.

Ruuat olivat erinomaisia ja valikoimaa todella paljon. Suuressa ravintolassa oli noutopöytäruokien lisäksi live-kokkien valmistamia ruokia, kuten pastoja, lihoja ja kaloja sekä aamiaisella esim. munakkaita.

Välipalaa oli saatavana allasbaarista.

Huoneemme oli tilava kahden hengen huone, johon oli tuotu lisäksi erillinen peti lapselle.

Huoneesta avautui pieni ensimmäisessä kerroksessa oleva terassi uima-altaille päin. Terassilla viihdyimme monena iltana katsellen kauniita maisemia, kuunnelleen musiikkia ja katsellen lähistöllä liikkuvia ihmisiä.

Hotelli sijaitsi yhdellä pääkadulla Playa Paraisossa. Heti ulko-ovelta avautui kauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

Vahva suositus tälle hotellille! ⭐⭐⭐⭐⭐

Matka tehty 10/2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *