Matkamittari
Olet lukemassa
Rodos | Atrium Palace Thalasso Spa Resort
3

Ihana viiden tähden hotelli Rodoksella Kalathos Beachilla Lindoksen kylässä!

Heti saapuessamme saimme lasilliset shampanjaa, lapsi oman juhlajuoman ja laukkumme kannettiin viipymättä huoneeseen. Palvelu oli hyvää ja hotellihuoneessakaan ei ollut mitään valittamista.

Huoneessamme oli oma pieni piha/terassi ulkokalustolla ja erillisillä auringonottotuoleilla, joten auringonotto onnistui läpi päivän.

Meillä oli pihalla oma pieni uima-allas, joka osoittautui aivan super valinnaksi. Allas oli joka päivä kovassa käytössä. Privaattialtaita oli tässä osassa hotellia useita vierekkäin ja hieman pelkäsimme minkälainen härdelli altailla tulee olemaan. Ihmetykseksemme muiden huoneiden altaita ei juurikaan käytetty ja pihallamme oli todella rauhallista oleskella.

Yleinenkin allasalue oli oikein miellyttävä ja aurinkotuoleja riittävästi.

Altaalla olevasta baarista sai tilattua juomat hotellin sovelluksella vaikka suoraan omalle auringonottopaikalle, lisämaksusta tosin.

Aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä oli vaihtuvat monipuoliset ruuat, jotka olivat kaikki erittäin maukkaita.

Ravintolassa oli päivittäin vaihtuva teema eri maiden mukaan ja sen mukaiset tyypilliset ruokalajit. Juomat tarjoiltiin suoraan pöytiin.

Hotellin vieressä on kaunis ja rauhallinen ranta, joka on tarkoitettu vain hotellivieraille.

Autolla pääsi helposti katselemaan nähtävyyksiä, mm. Lindoksen kylään, jossa kävimme pariinkin otteeseen. Kylässä on hyvin kreikkalaiseen tyyliin pieniä sokkeloisia kujia, joiden varrella on basaareja ja kahviloita. Elämyksellinen nähtävyys tämäkin.

Lapsen unelma on ollut nähdä Akropolis, joten kävimme myös ihailemassa upeita raunioita Lindoksen kylän yllä.

Atrium Palace -hotelliin palaan mielelläni toistekin. Kaikki sujui mutkattomasti, palvelu oli hyvää, ruuat erinomaiset, hotelli siisti, hyvin huollettu ja kaunis. 😍

Matka tehty 6/2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *