Matkamittari
Olet lukemassa
Gran Canaria | Maspalomas Princess
2

Hyvin hoidettu perhehotelli Gran Canarialla, Maspalomasissa.

Paino sanalla perhehotelli – hotellivieraat koostuivat pääasiassa lapsiperheistä, joten meno oli sen mukaista. Vaikka itsekin olimme reissussa perheemme kesken lapsen kanssa, oli tunnelma ajoittain vähän liian levotonta ja ”lastenkerhomaista”. Lapsi tykkäsi kyllä joka iltaisista lasten diskoista ja lasten pelihuoneista. Me aikuiset olisimme kaivanneet ehkä hieman levollisempaa lomailua.

Hotellikeskus koostui kahdesta erillisestä hotellista, Maspalomas Princess ja Tabaiba Princess. Meidän huone sijaitsi Maspalomas Princessissä.

Huone oli tavallinen pieni huone jossa pieni parveke lasten altaille ja iltaohjelmaa varten rakennettuun ulkokatsomoon päin.

Huone oli muuten ihan ok, mutta myöhäinen iltaohjelma oli sen verran meluisaa että nukkumaanmenoaika oli pakotettu sen mukaisesti, äänet kuuluivat huoneeseen todella selkeästi. Jälkikäteen jäi hieman harmittamaan ettei otettu parempaa huonetta. Sviittikin olisi tässä hotellissa ollut suht edullinen.

Kahden hotellirakennuksen välissä kulki tyylikäs pieni kävelykatu, jossa oli muutama pieni kauppa ja hotellin kaksi ravintolaa.

Lapsia varten hotellissa oli kaksi pelihuonetta, jossa lapsemme olisi varmasti viihtynyt suurimman osan lomasta. Pelejä oli moneen lähtöön, josta myös me aikuiset saimme kivaa viihdykettä.

Hotelli oli todella suuri, mutta kaikki toimi todella hyvin ja järjestelmällisesti.

Välillä näytti että esim. aamiaiselle oli pitkät jonot, mutta henkilökunta hoiti kaiken todella nopeasti ja ammattimaisesti. Olimme jopa ihmeissämme miten hienosti kaikki oli saatu organisoitua näin isossa hotellissa ja vieläpä ystävällisesti, asiakas huomioiden.

Ruuasta tässä hotellissa ei ollut pulaa. Meillä oli All inclusive -palvelu ja sille sai todella täällä vastinetta.

Aamiainen, lounas ja päivällinen oli katettu isoon buffetravintolaan, jossa oli tarjolla kaikkea mahdollista. Ravintola oli todella siisti ja viihtyisä ja asiakkaat ohjattiin jouhevasti pöytiin.

Vaihtelua ruokailuun sai kahdesta erillisestä ravintolasta, joihin oli mahdollista tehdä etukäteisvaraus.

Tarjolla oli aasialaisia ja italialaisia makuja. Varaus olisi näemmä pitänyt tehdä välittömästi hotelliin check in:n jälkeen, koska emme onnistuneet saada näihin ravintoloihin paikkoja koko viikon aikana.

Välipalaa oli tarjolla miltei koko päivän allasalueella sijaitsevissa kahdessa snackbarissa. Tarjolla oli uskomaton määrä valikoimaa – hampurilaisia, pastaa, pizzaa, salaatteja, leipiä, hodareita, lihoja, jäätelöä, jälkiruokia, hedelmiä ja juomia – kahvia, kaakaota, mehua, olutta, viiniä, vettä, limua, jäähilejuomaa.

Hotellialueella oli myös pienempiä baareja, joista sai erilaisia juomia ja jäätelöitä. Erityisen kiva lisä oli drinkkiautomaatti, josta sai näppärästi haettua auringonoton lomassa viilentävän Mojiton, San Franciscon tai Piná Coladan.

Uima-allasalue oli suuri, isoja altaita 6 kpl ja lasten altaita 2 kpl.

Allasalue oli suosittu ja auringonottopaikat olivat pitkin päivää täynnä. Suurimmassa osassa uima-altaita oli erityisesti lapsille sopiva pitkä madaltuma altaaseen menoa varten ja parissa kohdassa hiekalla tehty ”ranta”, mikä oli omaperäinen ja kiva ratkaisu.

Itse hotelli oli silmiä hivelevän kaunis. Sisustus oli toteutettu rottinkia, marmoria ja puuelementtejä käyttäen, jota höystivät upeat trooppiset viherkasvit.

Maspalomasin alue olikin jo meille tuttu. Lähellä hotellia oli upeat hiekkadyynit ja Maspalomasin kattava shoppailualue.

Lentokentältä hotelliin oli ajomatkaa noin puolisen tuntia. Meillä oli lentokentältä lunastettava vuokra-auto käytössä, joten matka taittui kivasti omassa rauhassa. Vuokraamoja löytyy kentältä useita.

Hotellilla oli oma vartioitu parkkialue, johon oli helppo pysäköidä.

Lapsi antoi hotellille 5 tähteä, me aikuiset 4. 😊

Matka tehty 10/2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *